Ontdek ons werk

4 stappenplan
Zo pakken wij de dingen aan
Tools
Enkele vragen die we regelmatig zien terugkomen

Goede vraag! De prijs van een project hangt af van wat je allemaal verwacht. Een vaste prijs geven is dan ook onmogelijk omdat elke situatie anders is. Maar om je al een beetje gerust te stellen, kunnen we je verzekeren dat we niet tussen de duurste zitten. Wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen? Start met een gratis inspiratiesessie!

Dat kan, er zijn heel wat dingen dat we als mensen zelf kunnen doen als we er de tijd en moeite in steken. Tegenwoordig zijn er ook heel wat tools om een site te bouwen, we leven namelijk in een no code era.

Wat je niet gaat hebben bij deze manier van werken is extra tijd om in je zaak te steken en zekerheid. Bij ons ben je zeker dat alles van a tot z in orde zal zijn, zowel op gebied van design als functionaliteit. Je zal dus geen extra kopzorgen krijgen en je bezig kunnen houden die jou effectief geld opbrengen. 

Bij ons krijg je de persoonlijke band van een freelancer met de professionaliteit van een agency. We focussen ons vooral op het opbouwen van een persoonlijke band, bij ons ben je niet gewoon een nummertje. Daarnaast creëren we ook gewoon fantastische projecten!

We zijn vooral benieuwd naar je verhaal en doelen. Daarom starten we altijd met een inspiratiesessie. Tijdens dit gesprek bepalen we de scope en tijdlijn. Meer heb je niet nodig.

Kort gezegd, neen. Wij vinden het belangrijk dat we kunnen werken op vertrouwen. Meteen een contract van x aantal jaar onder je neus schuiven is volgens ons dan ook de slechtste manier om dat vertrouwen op te bouwen. Er zijn wel contracten voor bepaalde dingen, maar nooit iets waar je niet onder uit zal geraken, ook geen opzegtermijn of aangetekende brief. 

Deze krijgen we vaak te horen en het klopt ook wel. Mensen die jouw bedrijf rondvertellen is gewoonweg goud waard, maar als je verder wilt groeien en sneller meer mensen wilt bereiken, dan is online de beste manier. We denken niet dat er nog iemand moet twijfelen aan de kracht van sociale media.

Online Marketing | Webdesign | Fotografie | Videografie | Branding | Lead generation

Let’s get started

We zijn klaar om jouw volgende project een groot succes te maken.