Hoe maak je een goede website in 2024 (website checklist)

Geschreven door

Jessin Ben Ammar

Jessin Ben Ammar

Gepubliseerd op

CATREGORIE

Webdesign, Online trends

Lees tijd

2 mins

Waarom is een website nu zo belangrijk?

In de digitale wereld van vandaag is een website de etalage van jouw bedrijf. Het is meer dan alleen een online visitekaartje; het is een plek voor potentiële klanten om alles te ontdekken wat je aanbiedt, al je werk op één plek te tonen, een connectie te maken met jouw merk en te ontdekken wie jij bent. Een goed ontworpen website is als een goed onderhouden etalage – het nodigt bezoekers uit en houdt ze geïnteresseerd.

Begin vandaag en verbeter je website met behulp van deze gratis checklist

Een website maken is tegenwoordig makkelijk met verschillende online tools, maar een goed en converterende website bouwen verwacht kennis en expertise, van design tot technische aspecten en copywriting. Dankzij onze uitgebreide checklist, speciaal ontworpen voor dit doel, zorgen we ervoor dat jouw site morgen al begint met converteren. Het zorgt ervoor dat elk aspect van jouw website aansluit bij jouw verwachtingen. Door deze checklist te gebruiken, krijg je inzicht in de sterke punten van jouw website en identificeer je gebieden voor verbetering.

De checklist vereenvoudigt het proces:

Vink voltooide taken af. Laat items onaangevinkt voor aandachtsgebieden. Deze aanpak biedt een duidelijke routekaart voor het verbeteren van jouw website in de komende weken. Optimaliseer je site voor succes. Waar moet je op focussen?

De effectiviteit van jouw website hangt af van meerdere factoren. Het gaat niet alleen om esthetiek; het draait om functionaliteit en zichtbaarheid. Onze checklist behandelt cruciale gebieden zoals:

Conversiegerichtheid: Beoordeel of jouw website conversies benadrukt door middel van duidelijke contactgegevens, strategische oproepen tot actie en sociale bewijslast zoals authentieke beoordelingen.

Mobielvriendelijkheid: Bekijk of jouw site geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten, voor een naadloze gebruikerservaring op verschillende schermen.

Gebruik van Google My Business: Maak gebruik van deze tool voor verbeterde zichtbaarheid, zorg voor juiste bedrijfsinformatie, moedig beoordelingen aan en update regelmatig de inhoud. 

Laat gemiste vakjes niet jouw online succes belemmeren. Een goed afgeronde website is essentieel om kansen te benutten. Download vandaag nog onze gratis checklist om jouw website-strategie te verfijnen, die lege vakjes in te vullen en jouw bedrijf op weg te helpen naar digitale uitmuntendheid.

Ben je klaar om jouw website te transformeren? Laten we samenwerken en jouw online aanwezigheid optimaliseren! Neem contact met ons op om een gesprek in te plannen en de eerste stap te zetten naar een uitstekende website.

Snelle navigatie

Andere blogs

Kleuren in branding en design

Van plan om te rebranden? Of ga je starten met een bedrijf en weet je niet goed welke kleuren te gebruiken? Lees dit artikel

4 min reading

Gratis checklist voor websites

Sta je aan het startpunt van je website-avontuur, maar weet je niet welke weg te bewandelen? Download onze checklist en ontdek alle cruciale elementen voor een bloeiende en vindbare online aanwezigheid!