Blog

Blog

Heb je een interesse?

Leer me beter kennen.

Kies zelf of je liever eerst even mailt of maak meteen een afspraak voor een ontmoetingsgesprek

Heb je een interesse?

Veel gestelde vragen.

Je kan online adverteren met elk budget. Hoewel het altijd beter is om genoeg budget vrij te maken, kan je in principe online adverteren vanaf €1 per dag. Heb je interesse in een gesprek om jouw eerste stap in de online advertentiewereld te zetten

Absoluut! Uiteraard ga ik als online marketeer altijd “ja” zeggen, maar heel wat bedrijven kunnen enorm veel halen uit online adverteren. Het is wel een feit dat sommige sectors moeilijker zijn dan anderen, daarom werk je best samen met een expert 😉

Ik kan natuurlijk niet beslissen met wie jij als ondernemer moet samenwerken. Wat ik wel weet is dat al mijn klanten het heel fijn vinden dat ze bij mij voor alles terecht kunnen. Ik ben voor ondernemers een one-stop shop voor alles wat te maken heeft met hun online aanwezigheid. Je kan zowel voor online marketing als je website/webshop bij mij terecht. Tot slot focus ik ook op een human to human relatie en geen b2b relatie. Dit betekent dat al mijn samenwerkingen heel persoonlijk zijn en ik dus niet met elk bedrijf samenwerk.

Dat kan, er zijn heel wat dingen dat we als mensen zelf kunnen doen als we er de tijd en moeite in steken. Tegenwoordig zijn er ook heel wat handige tools als Wix enzovoort om een site te bouwen. Wat je niet gaat hebben bij deze manier van werken is extra tijd om in je zaak te steken en zekerheid. Bij mij ben je zeker dat alles van a tot z in orde zal zijn, zowel op gebied van design als functionaliteit. Ik maak websites voor mensen die geen extra lasten willen hebben. Een website maken en onderhouden kan nog heel wat werk meegeven, en dat wil ik voor jou vermijden. 

Het is moeilijk om een specifieke prijs te plakken op iets dat zo verschillend kan zijn afhankelijk van de situatie. Ik baseer mijn prijzen voor mijn video op 3 dingen: lengte van de video, nodige apparatuur om te filmen, complexiteit van de beelden. Daarom kan het soms zijn dat een video van 30 seconden met veel actieshots en sounddesign duurder is dan een praatvideo met 1 stilstaand beeld van 2 minuten. Als je graag een prijsberekening wilt voor een video kan je me altijd even mailen!