Project

Persoonlijke website zorgt voor 31% meer aanvragen

De uitdaging

Alfakine, een kinesist dat bekend staat in regio Kortenberg en omstreken om hun persoonlijke aanpak, worstelde met een verouderde website die niet alleen hun warme imago miste, maar ook niet effectief converteerde kwamen ze tot bij ons terecht. Ze wilden een online platform dat hun persoonlijke benadering naar voren bracht en tegelijkertijd meer klanten aantrok. Als vertrouwde website bouwer in Kortenberg begrepen we hun behoefte maar al te goed.

Onze oplossing

Aangezien Alfakine kiest voor een persoonlijke aanpak waren persoonlijke foto’s absoluut nodig. We begonnen met het ontwikkelen van een strategie die de kernwaarden van Alfakine benadrukte en tegelijkertijd zorgde voor een betere vindbaarheid op het web. Door een nieuwe, visueel aantrekkelijke website te ontwerpen en te voorzien van persoonlijke beelden, hebben we hun online aanwezigheid versterkt en hun merkidentiteit versterkt.

Thank you for the great work!
Client
Director

Visuele Output

Conclusie
Dankzij onze inspanningen geniet Alfakine nu van een verbeterde online zichtbaarheid en hogere conversies. Lokale SEO-tactieken hebben hun vindbaarheid vergroot, terwijl de uitgebreide website gemiddeld 30% meer aanvragen per maand genereert. Het resultaat? Een bloeiende online aanwezigheid die hun warme aanpak weerspiegelt en nieuwe kansen blijft aantrekken voor bedrijven die een website laten maken
Andere Cases
DevelopmentSEOUI UXWebshop
Gemiddeld 30 afspraken per maand op automatische piloot
Op maat gemaakte website met digitale kalender zorgt voor minder zorgen en meer klanten
BrandingSocial media
Social media management voor DAP Akuut
Webdesign for Ninatrans
DevelopmentUI UX
Ninatrans ontwikkeling nieuwe website
Professionele website voor Ninatrans
British and Sportscars
BrandingDevelopmentUI UXVideografie
Nieuwe website voor expansie van British & Sportscars
Nieuwe website met gebruiksvriendelijk cms systeem voor British & Sportscars

Gratis checklist voor websites

Sta je aan het startpunt van je website-avontuur, maar weet je niet welke weg te bewandelen? Download onze checklist en ontdek alle cruciale elementen voor een bloeiende en vindbare online aanwezigheid!