Project

Gemiddeld 30 afspraken per maand op automatische piloot

De uitdaging

Jeroen is een welbekende hondentrainer uit Kampenhout, bekend om zijn toewijding aan het helpen van honden en hun eigenaren. Twee jaar geleden ontmoetten we Jeroen, die worstelde met tijdsmanagement en afhankelijk was van traditionele marketingmethoden. Hij spendeerde kostbare uren aan het beantwoorden van e-mails en handmatig inplannen van afspraken, wat zijn efficiëntie belemmerde en zijn zakelijke zekerheid ondermijnde.

Onze oplossing

Onze oplossing voor Jeroen omvatte een op maat gemaakte website die zijn praktijk moderniseerde. Door de implementatie van een intuïtieve boekingskalender konden klanten nu rechtstreeks afspraken maken, waardoor Jeroen waardevolle tijd bespaarde. In 2023 hebben we zijn online aanwezigheid verder versterkt door een geïntegreerde webshop toe te voegen. Hierdoor kan Jeroen niet alleen zijn diensten aanbieden, maar ook hondenproducten verkopen, terwijl de website alles moeiteloos automatiseert.

2 jaar geleden heeft Jessin mij geholpen aan een nieuwe site, en sindsdien loopt alles op automatische piloot. Ik kan mij meer focussen op mijn werk zelf en nieuwe klanten komen op vaste basis vanzelf binnen. Door bepaalde automatisaties door te voeren, heb ik nu zelf minder werk en kan ik mij focussen op wat ik effectief graag doe.

Jeroen Somers
zaakvoerder

Visuele Output

Conclusie
Dankzij de website hebben we Jeroen’s dagelijkse routine getransformeerd. Hij besteedt nu zijn kostbare tijd aan wat hij het liefste doet: honden trainen. De website genereert maandelijks zo’n 30 afspraken zonder dat er ook maar één mail hoeft te worden verzonden. Dit betekent niet alleen efficiëntie, maar ook een grotere zakelijke zekerheid voor Jeroen en zijn familie. Met een verbeterde online aanwezigheid heeft Hondencoaching Somers een solide basis voor groei en voortdurende bloei gelegd.
Andere Cases
BrandingSocial media
Content creatie voor DAP Akuut
Webdesign for Ninatrans
DevelopmentUI UX
Ninatrans ontwikkeling nieuwe website
Nieuwe website voor Ninatrans na rebranding
British and Sportscars
SEOBrandingDevelopmentUI UX
British & Sportscars

Gratis checklist voor websites

Sta je aan het startpunt van je website-avontuur, maar weet je niet welke weg te bewandelen? Download onze checklist en ontdek alle cruciale elementen voor een bloeiende en vindbare online aanwezigheid!