Project

Social media management voor DAP Akuut

een op maat gemaakte strategie zorgt voor duizenden nieuwe ogen op DAP Akuut

Maandelijks meer betrokkenheid en awareness dankzij een krachtige online strategie

De uitdaging

Akuut is een gerenommeerde dierenarts in de regio Kortenberg en sinds 2022 ook Leuven. In 2023 ondervonden ze uitdagingen bij het aantrekken van nieuwe klanten voor hun recent geopende vestiging in Leuven. Zaakvoerder David realiseerde zich dat het aantrekken van een breder publiek en het vergroten van naamsbekendheid een cruciale rol speelden in de groei van hun praktijk. Om dit te bereiken, wilden ze sociale media inzetten om een professionele uitstraling te creëren en op consistente wijze aandacht te genereren voor hun praktijk en hun toewijding aan dierenwelzijn.

Met de ambitie om niet alleen de aandacht te vestigen op hun dierenartsenpraktijken, maar ook om mensen te betrekken bij hun toewijding aan dieren, zocht Akuut naar een aanpak die een professionele look en feel omvatte om zo hun online aanwezigheid te versterken. Ze wilden een betrokken online community creëren en hun praktijk laten opvallen in de overvolle wereld van sociale media.

Onze oplossing

Voor Dap Akuut lag de sleutel tot succes in het opbouwen van een sterke online aanwezigheid. Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we een op maat gemaakte strategie ontwikkeld. We begonnen met het samenstellen van professionele en aantrekkelijke beelden die de passie voor dierenwelzijn en de toewijding aan hun vak weerspiegelden.

Met hun huidige doelgroep in gedachte, hebben we ons gefocust op Facebook en Instagram (ondertussen ook Tik Tok voor de jongere garde) om een sterke connectie met hun publiek te smeden. We ontwikkelden een contentstrategie op maat, waarbij educatieve en informatieve posts samengingen met visueel aantrekkelijke elementen.

De flexibiliteit om snel te reageren op de dynamische online omgeving was cruciaal. We hebben Dap Akuut voorzien van een strategie die zich aanpaste aan trends en behoeften in real-time. Dit stelde hen in staat om hun online aanwezigheid voortdurend te versterken en hun doelgroep te blijven betrekken.

Review volgt nog

Client
Director

Visuele Output

Andere Cases
SEODevelopmentUI UXWebshop
Website met ticketverkoop functie - GDO Kortenberg
Nieuwe website van GDO kortenberg zorgt voor gemakkelijke verkoop van Online tickets met QR code voor jaarlijks evenement.
DevelopmentSEOUI UX
Persoonlijke website zorgt voor 31% meer aanvragen
Meer afspraken door persoonlijke website. Ontdek hoe we voor Alfakine zorgden voor een stijging van websiteleads.
DevelopmentSEOUI UXWebshop
Gemiddeld 30 afspraken per maand op automatische piloot
Op maat gemaakte website met digitale kalender zorgt voor minder zorgen en meer klanten
Webdesign for Ninatrans
DevelopmentUI UX
Ninatrans ontwikkeling nieuwe website
Professionele website voor Ninatrans
British and Sportscars
BrandingDevelopmentUI UXVideografie
Nieuwe website voor expansie van British & Sportscars
Nieuwe website met gebruiksvriendelijk cms systeem voor British & Sportscars

Gratis checklist voor websites

Sta je aan het startpunt van je website-avontuur, maar weet je niet welke weg te bewandelen? Download onze checklist en ontdek alle cruciale elementen voor een bloeiende en vindbare online aanwezigheid!