Project

Car Directory / Listing

Nieuwe website voor expansie van British & Sportscars

British & Sportscars is a global leader in prestige cars, offering meticulously scrutinized vehicles worldwide.

British and Sportscars

British & Sportscars is een van de toonaangevende en snelgroeiende spelers in de industrie van prestigieuze en sportauto’s in Europa, en ze zijn trots op hun toewijding aan prestaties en klassieke auto’s.

Hun unieke benadering stelt hen in staat een gevarieerd assortiment auto’s aan te bieden aan klanten wereldwijd. Elke auto ondergaat een minutieus onderzoek, met onvermoeibare aandacht voor zelfs de kleinste details. De focus van hun showroom ligt niet alleen op de auto’s zelf, maar ook op het vieren van de kunst van automotive uitmuntendheid, om ervoor te zorgen dat de ervaring van elke klant buitengewoon is.

De uitdaging

British & Sportscars, een exclusieve autodealership in Overijse, streefde naar een versterkte online aanwezigheid vanwege hun uitbreiding naar de Emiraten. Ze benaderden ons in oktober 2023 met de behoefte aan een nieuwe website die zich onderscheidt door een strak ontwerp, een gebruiksvriendelijk CMS en een moderne uitstraling. Hun doel was helder: een digitale ruimte creëren die de uitmuntendheid van hun aanbod weerspiegelt en naadloos aansluit bij hun internationale groeiplannen.

Onze oplossing

In antwoord op de uitdaging hebben we een gestroomlijnde website ontworpen, met een strak en intuïtief ontwerp. We hebben aandacht besteed aan een gebruiksvriendelijk CMS om gemakkelijk onderhoud en real-time updates mogelijk te maken. Daarnaast hebben we een adembenemende video met dronebeelden geproduceerd om de uitgebreide collectie en de elegantie van hun aanbod te presenteren. Het resultaat was een website die niet alleen modern en aantrekkelijk is, maar ook een weerspiegeling van hun wereldwijde uitbreiding.

Niet alleen heeft Digital Phase een prachtige website afgeleverd voor ons, maar hun flexibele aanpak en creatief denken hebben het project naar een hoger niveau getild. De communicatie was vlekkeloos, Jessin was altijd bereikbaar en bereid om onze ideeën te omarmen en te vertalen naar een verbluffend eindresultaat.

Stéphane Meeremans
CEO & Founder

Visuele Output

Conclusie
De samenwerking met British & Sportscars resulteerde in een website die niet alleen hun uitbreiding naar de Emiraten ondersteunt, maar ook hun wereldwijde aanwezigheid versterkt. Met een eigentijds ontwerp, een gebruiksvriendelijk systeem en visueel indrukwekkende dronebeelden hebben we hun online platform getransformeerd tot een krachtig instrument om hun uitmuntendheid te demonstreren en hun internationale groei te stimuleren.
Andere Cases
SEODevelopmentUI UXWebshop
Website met ticketverkoop functie - GDO Kortenberg
Nieuwe website van GDO kortenberg zorgt voor gemakkelijke verkoop van Online tickets met QR code voor jaarlijks evenement.
DevelopmentSEOUI UX
Persoonlijke website zorgt voor 31% meer aanvragen
Meer afspraken door persoonlijke website. Ontdek hoe we voor Alfakine zorgden voor een stijging van websiteleads.
DevelopmentSEOUI UXWebshop
Gemiddeld 30 afspraken per maand op automatische piloot
Op maat gemaakte website met digitale kalender zorgt voor minder zorgen en meer klanten
BrandingSocial media
Social media management voor DAP Akuut
Webdesign for Ninatrans
DevelopmentUI UX
Ninatrans ontwikkeling nieuwe website
Professionele website voor Ninatrans

Gratis checklist voor websites

Sta je aan het startpunt van je website-avontuur, maar weet je niet welke weg te bewandelen? Download onze checklist en ontdek alle cruciale elementen voor een bloeiende en vindbare online aanwezigheid!