Een website volledig op maat

Waarom een website op maat laten maken?

Een op maat gemaakte website zorgt voor een unieke en professionele online aanwezigheid, onderscheidt uw bedrijf van concurrenten en biedt flexibiliteit om aan specifieke zakelijke behoeften en doelstellingen te voldoen. 

Een website dat jouw bedrijf uitstraalt

Wij zorgen voor een unieke website die de waarden en normen van jouw bedrijf uitstraalt. Bezoekers vinden die herkenbaarheid van het merk terug op de website en geven je voordeel ten opzichte van concurrenten die met herkenbare templates aan de slag gaan.

Gebruiksvriendelijkheid

Bij elke website krijg je van ons een gebruiksvriendelijk cms-systeem waarin je zelf aanpassingen kan doen. Zo blijft jouw website altijd up to date en blijven klanten op de hoogte van jouw werk.

Uitbreidingen in de toekomst

Jouw bedrijf zal blijven groeien, daarom is het belangrijk om een website te hebben die hetzelfde kan doen. Beslis je om bepaalde uitbreidingen te doen met je bedrijf of nieuwe diensten toe te voegen? Dan zorgen wij ervoor dat jouw website niet terug van 0 moet beginnen. Onze websites worden met oog op groei gemaakt, omdat wij weten dat onze klanten niet stilzitten.

Opzoek naar een krachtige website?

Wij zorgen ervoor dat mensen jouw website graag zien en actie ondernemen

Onze Aanpak
Webdesign

Opzoek naar een op maat gemaakte website? Bij Digital Phase overwegen we elke stap van uw webproject grondig, van technische aspecten zoals laadtijden tot een gebruiksvriendelijk design. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw bedrijf een sterk online aanwezigheid krijgt. Benieuwd naar onze aanpak? Hieronder leggen we het proces uit.

Phase 1: Analyse

Bij Digital Phase willen we altijd zorgen voor het beste resultaat voor onze klanten. Daarom beginnen we altijd met een grondige analyse van de huidige website. Hierdoor krijgen we een duidelijk beeld van wat er goed en minder goed werkt, en kunnen we gericht aan de slag met de nieuwe website. Onze aanpak garandeert niet alleen een verbeterde gebruikservaring voor uw bezoekers, maar ook een website die perfect aansluit bij uw bedrijfsdoelen.

Phase 2: Creatie

Tijdens deze fase gaan we meteen grondig aan de slag met jouw nieuwe website. We starten altijd met een op maat gemaakt ontwerp dat past binnen jouw bedrijfsidentiteit. We zorgen ook voor professioneel geschreven teksten met oog op SEO en kunnen jouw gloednieuwe website ook voorzien van krachtige nieuwe beelden. Na deze fase krijg jij ook voor de eerste keer jouw nieuwe website te zien.

Phase 3: tussentijdse feedback

Omdat jouw website 100% naar wens moet zijn, hechten wij enorm veel belang aan jouw feedback. Daarom zorgen wij bij elk project voor een tussentijds feedback moment. Tijdens deze fase kijken we samen naar jouw gloednieuwe website en geef jij ons feedback zodat we weten of het de juiste richting uitgaat.

Phase 4: Afwerken en optimaliseren

Met behulp van jouw tussentijdse feedback gaan wij dan alles tot in de puntjes afwerken. We zorgen dat de laadsnelheid optimaal is en het ontwerp volledig naar wens is. Ook zorgen we ervoor dat de site volledig responsive is en kunnen ook nog vertalingen toevoegen indien gewenst.

Phase 5: Opleiding sms-systeem

Nu alles klaarstaat om je website te lanceren, vinden we het belangrijk dat je zelf ook websiteaanpassingen kan doen. Daarom zorgen we ervoor dat je voor de lancering een uitgebreide opleiding krijgt over het CMS-systeem van de website. Hierbij krijg je van ons ook nog een uitgeprinte handleiding na de opleiding. 

Webdesign • Webshop • SEO • copywriting • responsive

klaar voor een gloednieuwe website/webshop?

Neem vandaag nog contact op voor een gratis infogesprek