Een betaalbare website op maat? Dat kan!

Bij Digital Phase zien we webdesign niet alleen als het bouwen van een website, maar als het creëren van een online beleving die jouw verhaal vertelt. Onze aanpak begint bij jou – jouw visie, jouw doelen, en vooral, jouw identiteit. We geloven sterk in het belang van een sterke online aanwezigheid, en een website is daar de ruggengraat van.

Onze websites vertrekken vanuit een op maat gemaakt ontwerp, met een focus op UI/UX design. Elk detail is doordacht, van de lay-out tot de interactie, om een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring te bieden. We begrijpen dat jouw site meer is dan alleen maar een digitaal visitekaartje; het is het hart van jouw online identiteit.

We hechten enorm veel belang aan de ziel van jouw website. We geloven in authenticiteit en streven ernaar om elke website uniek te maken. Daarom voorzien we persoonlijke foto’s en video’s die jouw verhaal vertellen en de essentie van jouw merk vastleggen. We begrijpen ook dat een website niet op zichzelf staat. Daarom integreren we naadloos onze expertise in UI/UX design en andere diensten om een holistische digitale ervaring te creëren. Een goed ontworpen website is slechts het begin van een succesvolle digitale aanwezigheid.

Onze websites zijn uniek, klaar voor de toekomst, oplossingsgericht en rendabel. Benieuwd hoe we de dingen nu precies aanpakken? We werken altijd volgens ons 4 stappen systeem. 

Een nieuwe website in 5 stappen

Op zoek naar een nieuwe website? We nemen jouw online aanwezigheid serieus en hanteren een vijf-fasenplan om een website te creëren die niet alleen spreekt, maar ook jouw verhaal vertelt en klanten aantrekt. Van een diepgaande analyse tot een vlekkeloze lancering, elke fase wordt zorgvuldig uitgevoerd door ons ervaren team om een website te leveren die jouw identiteit belichaamt en een onvergetelijke digitale ervaring biedt.

Phase 1: Analyse en input (think)

Onze reis begint met een diepgaand inzicht in jouw bestaande site. We bespreken jouw behoeften, analyseren de pijnpunten en schetsen samen een blauwdruk voor de nieuwe site. Deze cruciale eerste stap vormt de fundering voor een op maat gemaakte benadering die jouw specifieke doelen en identiteit weerspiegelt.

Phase 2: Design en Copywriting (build)

In deze fase komt onze creatieve flair naar voren. Onze in house UI/UX designers creëren een visueel ontwerp dat jouw verwachtingen overstijgt. Tijdens deze samenwerking presenteren we niet alleen een esthetisch ontwerp, maar zorgen we ook voor uniek geschreven inhoud die zowel jouw verhaal vertelt als SEO in gedachten houdt.

Phase 3: Implementatie (build)

Hier wordt de magie omgezet in realiteit. Ons team van experts begint met coderen en implementeert alle noodzakelijke functies. We optimaliseren voor responsiviteit en snelheid, strevend naar een naadloze gebruikerservaring die jouw website naar nieuwe hoogten tilt.

Phase 4: Content feeding (feed)

Een website die hoog wilt ranken in Google heeft genoeg kwalitatieve content nodig. Daarom is de volgende stap het aanvullen van jouw website met dynamische content. Onze op maat gemaakte foto’s en video’s zorgen voor een diepgaande beleving, waardoor jouw site echt tot leven komt en jouw boodschap krachtiger overkomt.

Phase 5: Lancering

De ontknoping nadert. We voltooien de laatste controles en finetunen elk detail voordat de site live gaat. Jouw nieuwe, indrukwekkende website staat klaar om de wereld te veroveren. Benieuwd hoe wij dit voor jouw bedrijf kunnen doen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan en let’s do this!

Ontdek onze websites voor andere bedrijven

SEODevelopmentUI UXWebshop
Website met ticketverkoop functie - GDO Kortenberg
Nieuwe website van GDO kortenberg zorgt voor gemakkelijke verkoop van Online tickets met QR code voor jaarlijks evenement.
DevelopmentSEOUI UX
Persoonlijke website zorgt voor 31% meer aanvragen
Meer afspraken door persoonlijke website. Ontdek hoe we voor Alfakine zorgden voor een stijging van websiteleads.
DevelopmentSEOUI UXWebshop
Gemiddeld 30 afspraken per maand op automatische piloot
Op maat gemaakte website met digitale kalender zorgt voor minder zorgen en meer klanten
Webdesign for Ninatrans
DevelopmentUI UX
Ninatrans ontwikkeling nieuwe website
Professionele website voor Ninatrans
British and Sportscars
BrandingDevelopmentUI UXVideografie
Nieuwe website voor expansie van British & Sportscars
Nieuwe website met gebruiksvriendelijk cms systeem voor British & Sportscars

Op zoek naar een betrouwbare online partner?

We leren je graag beter kennen! Neem vandaag contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Gratis checklist voor websites

Sta je aan het startpunt van je website-avontuur, maar weet je niet welke weg te bewandelen? Download onze checklist en ontdek alle cruciale elementen voor een bloeiende en vindbare online aanwezigheid!