Dit is onze focus

Online marketing

Het ontwikkelen van een digitale strategie laat jou toe om stap voor stap naar bepaalde doelen toe te werken. Wij doen dit op een efficiënte en meetbare manier, met behulp van krachtige funnels. Door tussentijdse rapportages op te stellen, kunnen we alles nauwkeurig opvolgen, en eventueel de nodige aanpassingen doorvoeren in functie van jouw doelstellingen.

Visuele creatie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Zowel op je website als sociale media kanalen zijn krachtige beelden een must. Wij zorgen er dagelijks voor dat bedrijven mooi in beeld komen, dus of je nu opzoek bent naar een krachtige video, nood hebt aan nieuwe content op sociale media of doelgerichte ad creatives nodig hebt. Wij zorgen altijd voor een totaaloplossing.

Webdesign

Een website is meer dan gewoon een online visitekaartje. Een website moet draaien en geld opleveren. Een performante website hangt dan ook rechtstreeks samen met het online succes van je onderneming. Daarom zorgen wij voor op maat gemaakte websites, waarbij we rekening houden met factoren zoals laadtijden, geïntegreerde functies, uitbreidbaarheid en responsiveness. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf succesvol op de digitale kaart gezet wordt.

Uitdagingen
Hoe we jouw bedrijf succesvoller maken.

Bij ons krijg je niet gewoon een webdesigner, content creator of online marketeer over de vloer. Je krijgt een geweldige sparringpartner die meedenkt over de toekomst van je bedrijf en jou ondersteunt in het gehele verhaal. Maar wat kan je nu allemaal van ons verwachten? 

Aanpak
Jouw succes verhaal in 4 phases
Tools
Onze projecten worden steeds gemaakt met behulp van deze apps

WordPress

Photoshop

Figma

Premiere pro

Elementor

HTML

Canva

CSS

Lightroom

FAQ
Enkele vragen die we regelmatig zien terugkomen

Goede vraag! De prijs van een project hangt af van wat je allemaal verwacht. Een vaste prijs geven is dan ook onmogelijk omdat elke situatie anders is. Maar om je al een beetje gerust te stellen, kunnen we je verzekeren dat we niet tussen de duurste zitten. Wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen? Start met een gratis inspiratiesessie!

Dat kan, er zijn heel wat dingen dat we als mensen zelf kunnen doen als we er de tijd en moeite in steken. Tegenwoordig zijn er ook heel wat tools om een site te bouwen, we leven namelijk in een no code era.

Wat je niet gaat hebben bij deze manier van werken is extra tijd om in je zaak te steken en zekerheid. Bij ons ben je zeker dat alles van a tot z in orde zal zijn, zowel op gebied van design als functionaliteit. Je zal dus geen extra kopzorgen krijgen en je bezig kunnen houden die jou effectief geld opbrengen. 

Bij ons krijg je de persoonlijke band van een freelancer met de professionaliteit van een agency. We focussen ons vooral op het opbouwen van een persoonlijke band, bij ons ben je niet gewoon een nummertje. Daarnaast creëren we ook gewoon fantastische projecten!

We zijn vooral benieuwd naar je verhaal en doelen. Daarom starten we altijd met een inspiratiesessie. Tijdens dit gesprek bepalen we de scope en tijdlijn. Meer heb je niet nodig.

Kort gezegd, neen. Wij vinden het belangrijk dat we kunnen werken op vertrouwen. Meteen een contract van x aantal jaar onder je neus schuiven is volgens ons dan ook de slechtste manier om dat vertrouwen op te bouwen. Er zijn wel contracten voor bepaalde dingen, maar nooit iets waar je niet onder uit zal geraken, ook geen opzegtermijn of aangetekende brief. 

Deze krijgen we vaak te horen en het klopt ook wel. Mensen die jouw bedrijf rondvertellen is gewoonweg goud waard, maar als je verder wilt groeien en sneller meer mensen wilt bereiken, dan is online de beste manier. We denken niet dat er nog iemand moet twijfelen aan de kracht van sociale media.

Online Marketing | Webdesign | Fotografie | Videografie | Branding | Lead generation

Let’s get started

We zijn klaar om jouw volgende project een groot succes te maken.