Ons verhaal

Van jonge ambitie passie
tot doelgerichte visie

Based in Belgium 🇧🇪 wereldwijd actief

Digital Phase is een dynamische onderneming met een compact team van creatieve experts. Als digitaal bureau creëren we op basis van jouw input en doelstellingen de rendabele bedrijven van morgen.

Hey daar! Jessin hier. Oprichter en trotse eigenaar van Digital Phase. Ondertussen 25 jaar jong (oud) en enorm gepassioneerd over wat we doen!

Mijn avontuur als ondernemer begon enkele jaren geleden in 2019, toen ik nog studeerde aan UC Leuven Limburg 🎓. Tijdens mij opleiding Marketing Multimedia, ontdekte ik mijn passie voor online marketing en webdesign, maar vooral mijn passie voor ondernemerschap.

Nadat ik mijn bachelor behaalde in 2020, dook ik dieper in de wereld van digitale marketing. Het was tijdens deze periode dat ik begon met het ontwikkelen van eenvoudige websites voor vrienden en ondernemers in mijn netwerk. Ik bood niet alleen ondersteuning bij hun online aanwezigheid, maar hielp ook bij het creëren en opzetten van effectieve social media advertentiecampagnes. Tijdens deze fase groeide mijn passie voor ondernemerschap verder en kon ik mijn vaardigheden verder ontwikkelen.

Ik vond het altijd al belangrijker om eerst een expert te zijn, voordat ik een nieuwe dienst zou aanbieden. In 2022 besloot ik om all-in te gaan, gedreven door dezelfde passie die ons team vandaag voedt. Vandaag kan ik met veel trots zeggen dat we zijn gegroeid door trouw te blijven aan onszelf en te focussen op digitale, resultaatgerichte oplossingen. In de afgelopen 12 maanden hebben we samengewerkt met meer dan 50 Belgische en internationele bedrijven.

 

 

Onze reis weerspiegelt onze toewijding, niet alleen tijdens projectuitvoering, maar ook in de follow-up. We laten ons leiden door waarden zoals transparantie, passie en budgetvriendelijkheid. Elke dag streven we ernaar om het digitale landschap voor onze klanten te verbeteren. We blijven altijd vooruitgaan in dit digitale domein.

Ik kijk uit naar het vervolg van deze reis, waarbij we de digitale wereld blijven verbeteren voor bedrijven, en waarbij uw succes onze voornaamste prioriteit blijft.

Ons bedrijf is gebouwd op deze waarden en normen waarden en normen

Wij geven om jouw bedrijf

Bij Digital Phase is jouw succes onze hoogste prioriteit. We zijn er niet alleen om projecten af te ronden; we zijn hier om jouw unieke behoeften te begrijpen en jouw bedrijf te laten groeien. Jouw doelen zijn onze doelen.

Transparantheid

Wij geloven in open en eerlijke communicatie. Onze transparante aanpak zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent, vanaf het begin tot het einde van het project. We vermijden zoveel mogelijk complexe vakjargon en zorgen ervoor dat je te allen tijde kunt mee volgen.

Passie

Ons team bestaat niet uit brein dode werknemers, maar gepassioneerde individuen. Mensen die oprecht gepassioneerd zijn door wat ze doen en dagelijks uitzonderlijke digitale oplossingen creëren voor bedrijven.

Keeping It Real

Geen gedoe, geen vakjargon. We blijven authentiek in ons werk en vooral onze communicatie. We richten ons op het leveren van praktische, resultaatgerichte oplossingen die logisch zijn voor jou en jouw bedrijf. Als we jouw bedrijf niet kunnen helpen, dan zeggen we dat eerlijk. No hard feelings, maar we kennen onze limieten (ookal liggen deze best hoog 😉)

Budget vriendelijk

Wij begrijpen hoe belangrijk kostenefficiëntie is. Onze diensten zijn ontworpen om hoogwaardige resultaten te leveren zonder je budget te overschrijden. Wij bieden betaalbare oplossingen die perfect aansluiten bij jouw financiële doelen. Nieuwsgierig hoe we jou kunnen helpen? Maak vandaag nog een afspraak en ontdek het zelf!

Post-Project Care

Voor ons eindigt een samenwerking niet bij het afleveren van een project. We bieden persoonlijke nazorg, zodat jouw digitale middelen optimaal blijven presteren. Ook nadat we een website afleveren, of een online campagne eindigen, blijven we een vast aanspreekpunt voor jouw bedrijf.

Gratis checklist voor websites

Sta je aan het startpunt van je website-avontuur, maar weet je niet welke weg te bewandelen? Download onze checklist en ontdek alle cruciale elementen voor een bloeiende en vindbare online aanwezigheid!