Digitale Stratgie

Als jouw partner in online marketing streven wij bij Digital Phase naar de ontwikkeling van een krachtige digitale strategie die perfect past bij jouw bedrijf. Wij staan klaar om jouw visie te omarmen en een strategie te ontwikkelen die jouw bedrijf laat groeien in de digitale wereld. 

Door middel van gerichte workshops leren we niet alleen jouw bedrijf beter kennen, maar begrijpen we ook de nuances van jouw branche. Dit stelt ons in staat om een digitale strategie op maat te ontwikkelen die niet alleen vandaag werkt, maar ook future proof is. Samen creëren we een roadmap die jouw merk naar een volgend niveau tilt.

Jouw nieuwe strategie in 3 stappen

Phase 1: verkenning

In deze verkenning fase onderzoeken we zorgvuldig de huidige status van jouw bedrijf en definiëren we jouw toekomstige doelstellingen. We analyseren nauwkeurig de kloof tussen je huidige positie en je gewenste bestemming, identificeren de stappen die nodig zijn om daar te komen, en verkennen kostenefficiënte benaderingen om dit doel te bereiken.

Onze aanpak is strategisch en tegelijkertijd budgetgericht. We streven ernaar een plan op maat te creëren dat niet alleen aansluit bij je visie, maar ook binnen financiële parameters valt. Samen werken we aan een haalbare strategie die jouw doelen weerspiegelt en jouw groei ondersteunt.

Phase 2: opmaken

Hierna richten we ons op het ontwikkelen van een concreet plan voor jouw website en een flexibel contentplan voor sociale media. Voor de website leggen we de nadruk op doelgericht webdesign en UX/UI-ontwerp om de merkidentiteit te weerspiegelen en een soepele gebruikerservaring te bieden. Voor social media creëren we een contentplan op maat, gericht op boeiende en relevante berichten die jouw merkverhaal vertellen en de betrokkenheid vergroten. Deze gecoördineerde aanpak vormt de kern van deze fase, gericht op het optimaliseren van zowel de website als de sociale media-uitingen voor een krachtige en renderende digitale aanwezigheid.

phase 3: implementatie

Nu is het tijd voor het “echte” werk. We bouwen de website met focus op design en functionaliteit of lanceren het contentplan voor sociale media, gericht op betrokkenheid en conversie. Door deze stapsgewijze uitvoering streven we naar een naadloze integratie van webdesign en contentstrategieën. Dit zorgt voor een krachtige en consistente online aanwezigheid die jouw merkidentiteit versterkt.

Klaar om jouw online strategie aan te pakken?

We leren je graag beter kennen! Neem vandaag contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Enkele bedrijven die we hebben geholpen
tijdens hun online reis

Gratis checklist voor websites

Sta je aan het startpunt van je website-avontuur, maar weet je niet welke weg te bewandelen? Download onze checklist en ontdek alle cruciale elementen voor een bloeiende en vindbare online aanwezigheid!