Client case

Nieuwe website Zonder extra zorgen

Hondencoaching Somers

Jeroen contacteerde me begin februari, omdat hij dringend opzoek was naar iemand voor het maken van een nieuwe website. Hij zat op dat moment nog vast aan een angstaanjagend contract, waardoor zijn toenmalige site toch een serieus prijskaartje had. 

We besloten om terug van 0 te beginnen, en nadat Jeroen tevreden was met mijn voorstel, gingen we meteen aan de slag. We gingen van start met een algemene fotoshoot voor zowel zijn website als sociale media. Persoonlijke foto’s waren in Jeroen zijn beroep een MUST! 

Jeroen had één belangrijke opmerking voor de nieuwe website, en dat was een manier om zijn afspraken makkelijker te kunnen managen. Momenteel had zijn website enkel een formulier dat mensen konden invullen, maar dit zorgde voor uren heen en weer mailen vooraleer er een effectieve afspraak werd vastgelegd. Daarom was het voor Jeroen belangrijk dat dit niet meer het geval was op de nieuwe site. 

Met die opmerking in gedachte en een heleboel persoonlijke foto’s, ging ik aan de slag met zijn nieuwe site. Nog geen 10 dagen later, stond ik al terug aan zijn voordeur, om hem zijn nieuwe website te tonen.

Het resultaat!

Jeroen zijn nieuwe website was meteen wat hij in gedachte had. 

  1. een up-to- date design 
  2. persoonlijke foto’s
  3. meer content
  4. automatische afsprakenplanner

 

En dat allemaal voor een fractie van de prijs die hij voordien betaalde. 

Wat Jeroen van zijn ervaring met mij zegt.

“Jessin is heel aangenaam om mee samen te werken. Heel toegankelijk! Hij maakte zowel de foto’s als de website als het onderhoud van mijn socialmedia. Dit kon niemand anders mij aanbieden. En dat allemaal met nauwkeurigheid en kwaliteit. Zeker een aanrader!”

Heb je een interesse?

Heb jij ook nood aan een nieuwe website?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief