Blog

New year new site

Een nieuwe website voor 2022

Het einde van 2021 was een perfect moment om een stap terug te nemen. Ik heb tijdens de maand december mijn eigen website eens kritisch geanalyseerd om te zien wat er nu precies wel en niet goed was. 

Hoewel ik op het eerste gezicht best wel tevreden was met het ontwerp en de creativiteit van mijn oude site, miste ik de professionele uitstraling. Als 23 – jarige ondernemer wil je natuurlijk een goede balans tussen dat jong en professioneel gevoel. Daarom besloot ik om terug van 0 te beginnen. 

Ik begon met een opmaak van de lay-out in Photoshop en puzzelde zo mijn “perfecte” ontwerp samen. Tijdens het ontwerpen van mijn nieuwe site besefte ik ook al snel dat het hoogtijd werd om een concreet kleurenpalet op te stellen. Kleuren zijn een belangrijke factor voor de huisstijl van ieder bedrijf en is zeker niet iets om losjes over te gaan. Kleuren zijn namelijk een van de eerste dingen die we ons herinneren als we aan een bepaald merk of product denken. 

Eens de kleuren vast stonden ben ik de website dan effectief in elkaar gaan steken. 2022 zal voor mij een jaar vol nieuwe uitdagingen zijn en ik wel meer belang hechten aan mijn eigen branding. Met deze nieuwe website wil ik mijn eerste stap zetten in dit nieuwe jaar als ondernemer. 

Heb je een interesse?

Heb jij ook nood aan een nieuwe website?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief