20+ afspraken per maand dankzij krachtige website

Voor Hondencoaching Somers

De uitdaging
De uitdaging
Meer afspraken, minder zorgen

Automatisering

Voor we Jeroen zijn website onder handen namen,  regelde hij al zijn afspraken nog telefonisch of via mail. Onze nummer 1 prioriteit was dan ook om deze zorgen weg te nemen. Daarom implementeerden we een geautomatiseerde afsprakenplanner waardoor website bezoekers gemakkelijk zelf een afspraak konden maken, en Jeroen zich niet meer iedere avond met 10-tallen mails moest bezighouden.

Persoonlijke look and feel

Hoewel Jeroen hier niet persé om vroeg, hebben we hem toch aangeraden om gebruik te maken van persoonlijke foto’s. Zijn vorige website maakte gebruik van stockfoto’s en kwam daardoor eerder onpersoonlijk over. Hij wist ons ook te vertellen dat hij regelmatig een persoonlijke band creëert met zijn klanten, waardoor we meteen wisten dat de zelfgemaakte foto’s beter zouden aanslaan. 

Dankzij een converterende website, kreeg Jeroen al snel meer afspraken binnen. Niet alleen dat, maar hij moest ook nog eens niets voor doen. Geen mails, geen telefoontjes, geen kopzorgen. Met behulp van een geïntegreerde afsprakenplanner, kwamen de afspraken gewoon vanzelf binnen en kon Jeroen zich focussen op de effectieve trainingen.

Een website die doet wat hij moet doen.
Uiteraard stopten we daar niet...
We gingen nog een stapje verder met een webshop!
Webdesign | Webshop | Online marketing | Content creation | Fotografie
Review

Jeroen zijn ervaring met ons

Opzoek naar een converterende website?